Uw kind aanmelden

Het kiezen van een basisschool voor uw kind is spannend en daar willen wij graag goed en zorgvuldig mee omgaan. Als u uw kind(eren) wilt aanmelden, kunt u bellen naar onze school voor een afspraak met de directie, of u kunt even langskomen om een afspraak te maken. De school is op werkdagen bereikbaar van 8.15 tot 16.30 uur op telefoonnummer (030) 293 51 40.

Na een eerste kennismaking krijgt u een rondleiding door de school, zodat u kunt zien hoe er wordt lesgegeven en u de sfeer kunt proeven. We vertellen u uitgebreid wat u van ons kunt verwachten als uw kind bij ons op school komt en ook wat wij van de ouders en kinderen verwachten. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunt u uw kind(eren) aanmelden.

Wij kennen twee soorten aanmeldingen: van leerlingen die 4 jaar worden en van leerlingen die van een andere school komen. Als er een leerling van een andere school komt, is er na het eerste contact tussen de ouders en de intern begeleider of directeur overleg tussen beide scholen. Daarna besluiten we of we de leerling kunnen inschrijven.