Team

Het team van de Lukasschool bestaat uit een groep zeer betrokken en ervaren leerkrachten.

Op de Lukasschool hebben wij de volgende functies:

Directie

Op de Lukasschool zijn Annelies Maas en Jolanda Snoek de directie. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de school en het aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers.

Bouwcoördinatoren

We hebben twee bouwcoördinatoren op school: Oktay Demirer voor de groepen 1 t/m 3 en Annemieke van der Krift voor de groepen 4 t/m 8. De belangrijkste taken van een bouwcoördinator zijn het bewaken van de doorgaande lijnen op de school, het voorzitten van vergaderingen, het coachen en begeleiden van leerkrachten en het overleggen met de directie en intern begeleider. De bouwcoördinator is aanspreekpunt voor de leerkrachten en de ouders in de betreffende bouw.

Groepsleerkrachten

Onze leerkrachten zijn alleen, of met zijn tweeën, verantwoordelijk voor het lesgeven en de begeleiding van de groep.

Bernadette
Groep 1/2C